Städ & fönsterputs

Vi erbjuder både privatkunder och företag städning och fönsterputsning. Se nedan för de alternativ som vi kan erbjuda just dig eller ditt företag.

Abonnemang – hemstädning

Vill du få mer tid till annat? Anlita oss för hemstädning. Det är trivsamt, bekvämt och tidsbesparande att få komma hem till en ren och nystädad bostad – och det är du värd! Du bestämmer hur ofta du vill ha städat och vilken tid och dag i veckan som passar just dig. Vi ser till att nödvändigt städmaterial finns på plats och är miljömärkt av bästa kvalitet. Allt för att uppnå bästa möjliga resultat med minst miljöpåverkan! Vi kommer överens om ett pris efter vi varit och gjort en första städning hos dig. Vad som kan väljas i en hemstädning kan du läsa om i dokumentet här.

Enstaka städningar – hemstädning

Vill du någon gång ibland ta hjälp att få lägenheten eller huset städat. Kanske en vårstädning eller innan jul eller varför inte en städning när du själv bara vill slippa? Vi använder självklart miljömärkt städmaterial och ser till att du får det städat precis som du vill ha det. Valbara tjänster inom hemstädning hittar du här.

Pris: 380kr per timme        190kr per timme vid RUT-avdrag

Kontorstäd och lokalstädning

Om du och ditt företag fokusera på det som ni gör bäst så hjälper vi er med städningen under tiden. Vi erbjuder er skräddarsydda lösningen utifrån era behov. Givetvis använder vi oss av miljömärkt städmaterial. Du kan välja att ha ett löpande abonnemang eller beställa enstaka städningar vid behov. Vad som är valbara tjänster inom kontorstäd och lokalstädning hittar ni här.

Pris: 310kr per timme exklusive moms

Flyttstädning

Ska du eller någon bekant flytta och behöver hjälp med slutstädningen? Anlita gärna oss. Vi är noggrann och ser till att lägenheten/huset blir godkänd vid en eventuell besiktning. Vad som ingår i tjänsten samt villkoren hittar du genom att klicka på följande länk: Flyttstäd

Flyttstädning lägenhet 1 rum och kök     2400kr           1200kr vid RUT-avdrag

Flyttstädning lägenhet 2 rum och kök     3200kr           1600kr vid RUT-avdrag

Flyttstädning lägenhet 3 rum och kök     3800kr           1900kr vid RUT-avdrag

Flyttstädning lägenhet 4 rum och kök     4600kr           2300kr vid RUT-avdrag

Flyttstädning lägenhet 5 rum och kök     5200kr           2600kr vid RUT-avdrag

Flyttstädning av hus                                80kr/kvm      40kr/kvm vid RUT-avdrag

Fönsterputs

Vi utför fönsterputs både till privatkunder och företag. Vi använder oss självklart av miljömärkt städmaterial. För att se pris och villkor klicka på följande länk: Fönsterputs